Natuurlijk kunt U bij ons terecht voor een gecertificeerde pasfoto. Deze zijn geschikt voor alle gangbare documenten zoals paspoort, rijbewijs of ID-kaart. Tevens kunnen we pasfoto's maken in andere maten voor alle landen/visa.
Omdat de pasfoto's tegenwoordig aan heel wat eisen moeten voldoen zijn het niet meer die leuke foto's van toen. Daarom maken we ook een leuke,lachende opname extra. Hier krijgt U dan 2 afdrukjes van en een vergroting. Voor het maken van pasfoto's hoeft U geen afspraak te maken, tijdens onze openingstijden kunt U gewoon binnen lopen. Onze studio in goed toegankelijk voor scootmobielen en rollators.


Een setje pasfoto's inclusief een iets grotere foto kost  €14,95Pasfoto aan huis
Bent U niet in staat om naar ons te komen voor een pasfoto, dan komen wij naar U. Bent U slecht ter been, heeft U geen vervoer of is er een andere reden, dan kunnen wij de foto bij U thuis maken. U krijgt dan niet direct de foto, omdat wij deze nog moeten aanpassen aan de eisen van de gemeente. Meestal is de foto de volgende dag klaar en kan deze gehaald worden in onze winkel. Wij kunnen eventueel de foto's ook opsturen.
Wilt U gebruik maken van de service aan huis kost dat in de directe omgeving van Emmen €30,00.  Woont U verder weg dan is het tarief in overleg.
U kunt bij ons ook terecht voor het digitaal verlengen van uw rijbewijs en voor het bijschrijven van een categorie. Wij zijn daarvoor erkend door het RDW. Hiervoor kan U ook zonder afspraak binnen lopen. De kosten hiervoor zijn  €17,50 Kijk op de
speciale pagina hoe het in zijn werk gaat. 

 
Pasfoto's maken zonder afspraak

Officiële pasfoto's (€14,95) 

Ook voor digitaal verlengen rijbewijs. (€17,50)