€ 1.589,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
De FUJINON XF50mmF1.0 R WR is 's werelds eerste AF-lens met F1.0-diafragma voor spiegelloze systeemcamera's. De optische structuur van de ultrasnelle telelens bestaat uit twaalf elementen in negen groepen, waaronder een asferische lens en twee ED-elementen voor het corrigeren van sferische aberraties. 
De FUJINON XF50mmF1.0 R WR met een portretbrandpuntsafstand van 50 mm (equivalent aan 76 mm KB) heeft een uitzonderlijk groot diafragma om een ​​prachtig bokeh-effect te bereiken met een fluweelzachte achtergrondonscherpte. Het biedt een uitstekende beeldkwaliteit met een hoge resolutie tot in de hoeken en de unieke kleurweergave van FUJIFILM. De autofocus stelt nauwkeurig en extreem snel scherp op het onderwerp, zelfs met het diafragma F1.0 open. De gezichts- en oogherkenning van de camera's uit de X-serie zorgt voor een nauwkeurige, automatische scherpstelling ondanks de geringe scherptediepte. De scherpstelring voor handmatige scherpstelling kan 120 graden worden gedraaid, waardoor zowel nauwkeurige controle van de scherpstelling als een verschuiving van het scherpstelvlak tussen dichtbij en oneindig mogelijk is. 
Ondanks de grote diameter is de weerbestendige lens relatief licht en compact, waardoor hij de ideale keuze is voor professionele fotografen en filmmakers.

Foto('s):

€ 1.589,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Pasfoto's maken zonder afspraak

Officiële pasfoto's (€14,95) 

Ook voor digitaal verlengen rijbewijs. (€17,50)