€ 1.299,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen


De FUJIFILM X-T30 spiegelloze systeemcamera is uitgerust met een 26,1 megapixelsensor met hoge resolutie en de vierde generatie X-processor. Deze compacte krachtpatser biedt de ambitieuze fotograaf een groot aantal innovatieve oplossingen in foto- en video. De slechts 338 gram wegende camera is een belangrijk model in de X-serie, die inmiddels bekend staat om zijn ergonomie, bouwkwaliteit, beeldkwaliteit en prestaties.
 

Design

Het behuizingsontwerp is aangepast en biedt de fotograaf nu vooral voor het gebruik van grotere objectieven, een stabielere en comfortabelere grip. Het 7,6 cm (3 inch) LCD-touchscreen aan de achterkant biedt intuïtieve aanraakfunctionaliteit en is daardoor in combinatie met de focushendel snel, accuraat en gemakkelijk te bedienen.
 

Technology

Het hart van de FUJIFILM X-T30 is de 26,1 megapixel X-Trans CMOS 4 APS-C sensor met hoge resolutie, die, in combinatie met de X-processor 4, een uitstekende beeldkwaliteit mogelijk maakt. Met 2,16 miljoen heeft de X-Trans CMOS 4-sensor vier keer zoveel fasedetectiepixels als de vorige generatie sensoren. Deze pixels worden over het gehele beeldgebied verdeeld (circa 100%), waardoor een snelle en nauwkeurige scherpstelling mogelijk is, ongeacht de plaatsing van het hoofdonderwerp in het beeld. 
Niet alleen fotografen, maar ook videografen profiteren van de verdere ontwikkeling van AF-prestaties. De X-T30 herkent en volgt individuele gezichten, zelfs tijdens het opnemen van video, en past voortdurend de focus en belichting aan in de AF-C-focusmodus (continue autofocus). Naast gedetailleerde video's in 4K / 30p-formaat, neemt de camera ook geluid op in "audio met hoge resolutie" met behulp van de geïntegreerde microfoon.


€ 1.299,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Pasfoto's maken zonder afspraak

Officiële pasfoto's (€14,95) 

Ook voor digitaal verlengen rijbewijs. (€17,50)