€ 1.365,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Concept

Doordat de compacte systeemcamera is uitgerust met de hoge resolutie 26,1 megapixel X-Trans CMOS 4 sensor, de krachtige X processor 4 en een geïntegreerde beeldstabilisator (IBIS) levert de X-S10 beelden van uitzonderlijke kwaliteit. De X-S10 kenmerkt zich door zijn eenvoudige bediening en zijn professionele eigenschappen en is daarmee de ideale keuze voor iedereen die een lichtgewicht camera met moderne foto- en videofuncties wil.
 

Ontwerp

De compacte systeemcamera weegt slechts 450 gram en is voorzien van een grote, ergonomische handgreep die ook bij gebruik van grotere objectieven een veilige grip garandeert. De behuizing is gemaakt van een magnesiumlegering voor extra stabiliteit en robuustheid. Het draaibare en zwenkbare touchscreen van 7,6 cm is geschikt voor het gemakkelijk maken van foto's en video's vanuit verschillende posities en als selfiemonitor.
 

Technologie

De vijfassige beeldstabilisatie (IBIS) die in de camera is ingebouwd, is ondanks het compacte ontwerp extreem krachtig. Met een winst van maximaal 6 f-stops maakt het zelfs bij weinig licht haarscherpe foto- en video-opnames uit de vrije hand. Als eerste middenklassemodel is de X-S10 ook voorzien van mechanische schokdempers op de sluiter. Deze beschermen de sensor tegen trillingen die worden veroorzaakt door het mechanismevan de sluiter.
De geavanceerde automatische modus van de X-S10 optimaliseert de camera-instellingen volledig onafhankelijk op basis van de gedetecteerde onderwerpsituaties. Dit maakt het heel gemakkelijk om indrukwekkende landschapsfoto's te maken met schitterende en levendige kleuren, evenals aantrekkelijke portretten met natuurlijke huidtinten. Zelfs in situaties met tegenlicht kunnen gelijkmatig belichte beelden worden verkregen zonder geavanceerde kennis. Gevorderde gebruikers waarderen de uitgebreide videofuncties zoals 4K / 30p-opname met 10 bit en 4: 2: 2 (HDMI out, intern 4:2:0, 8 bit) of de high-speed opname met 240 frames per seconde voor indrukwekkende slow-motion opnames.


Foto('s):

€ 1.365,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Pasfoto's maken zonder afspraak

Officiële pasfoto's (€14,95) 

Ook voor digitaal verlengen rijbewijs. (€17,50)