€ 599,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Bushnell Legend M-Serie 10x42 verrekijker Zwart

De Bushnell Legend M-Serie 10x42 is een robuuste en lichtgewicht verrekijker met uitstekende optische eigenschappen. Deze verrekijker is ontworpen om de meest extreme situaties te kunnen weerstaan en is dan ook zeer geschikt om iedere dag, ongeacht het weer, bij u te hebben. Voor maximale helderheid en duidelijke beelden is de M-serie voorzien van een diëlektrische coating die zorgt voor een hoge kleurnauwkeurigheid en 92 procent lichttransmissie. Dankzij de grote kijkhoek van 65 graden en het hoogwaardige optiek biedt de kijker beelden met hoog contrast en een uitstekende kleurechtheid. De Bushnell Legend M-Serie 10x42 is dan ook de ideale verrekijker voor elke dag en iedere weersomstandigheid.

Hoogwaardig optiek
Het gebruik van extra-lage-dispersie glas elimineert vrijwel alle chromatische aberraties en kleurafwijkingen. De lenzen zijn voorzien van een anti-reflectieve en meervoudige coating wat zorgt voor heldere en duidelijke beelden met natuurgetrouwe kleuren en uitstekende prestaties bij weinig licht. Het diopter is te vergrendelen wat voorkomt dat dit per ongeluk verandert zodat u sneller kunt scherpstellen. Dankzij de speciale RainGuard HD lenscoating loopt regenwater direct van de lens zodat u beter zicht en helderheid bij regen, mist of sneeuw hebt.

Robuust en bestand tegen de elementen
Als aanvulling op de uitstekende prestaties is Bushnell Legend M-Serie 10x42 voorzien van een behuizing die ontworpen is om de meest extreme situaties aan te kunnen. De behuizing is gemaakt van een lichtgewicht corrosiebestendige magnesiumlegering die gevuld is met stikstof en afgedicht met O-ringen. Dit zorgt ervoor dat de verrekijker waterdicht is en onder iedere omstandigheid een uitstekend zicht biedt. De behuizing is bekleed met rubber voor een stevige grip en uitstekende bescherming tegen vallen en stoten. Een groot gekarteld centrumfocuswiel zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt scherpstellen zelfs met handschoenen aan.

€ 599,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen