€ 379,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Bushnell Legend E-Serie 8x42 verrekijker Zwart

De Bushnell Legend E-Serie 8x42 is een robuuste en lichtgewicht verrekijker waarmee u elke dag op pad kunt, ongeacht de weersomstandigheden. De verrekijker biedt uitstekende optische eigenschappen van zonsopgang tot zonsondergang. Dankzij het gebruik van BAK 4 dakkant prisma's heeft Bushnell de verrekijker zeer compact kunnen houden zonder concessies te doen aan de prestaties. 

Uitstekende beeldkwaliteit
De lenzen zijn voorzien van een anti-reflectieve en meervoudige coating wat zorgt voor heldere en duidelijke beelden met natuurgetrouwe kleuren en uitstekende prestaties bij weinig licht. Dankzij de speciale RainGuard HD lenscoating loopt regenwater direct van de lens wat zorgt voor beter zicht en helderheid in regen, mist of sneeuw.

Robuust en bestand tegen de elementen
Als aanvulling op de uitstekende prestaties is Bushnell Legend E-Serie 10x42 voorzien van een behuizing die ontworpen is om de meest extreme situaties aan te kunnen. De behuizing is gemaakt van een lichtgewicht corrosiebestendige magnesiumlegering die gevuld is met stikstof en afgedicht met O-ringen. Dit zorgt ervoor dat de verrekijker waterdicht is en onder elke omstandigheid een uitstekend zicht biedt. De behuizing is bekleed met rubber wat zorgt voor een stevige grip en uitstekende bescherming tegen vallen en stoten. Een groot gekarteld centrumfocuswiel zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt scherpstellen zelfs met handschoenen aan.

Minder laten zien

Kenmerken

- BAK4 dakkant prisma's
- Meervoudig gecoat optiek
- RainGuard HD waterafstotende lenscoating
- Stikstof gevuld voor uitstekend zicht onder alle omstandigheden
- Waterbestendig
- Magnesiumlegering behuizing
- Twist-Up Click-Stop oogschelpen

€ 379,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Pasfoto's maken zonder afspraak

Officiële pasfoto's (€14,95) 

Ook voor digitaal verlengen rijbewijs. (€17,50)