Sony SLT-68 + 18-55

€ 589,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Sony Alpha SLT A68 DSLR + 18-55mm

De Sony Alpha SLT A68 DSLR is een spiegelreflexcamera waarmee Sony grenzen verlegt. Denk hierbij aan een sensationele Exmor CMOS-sensor en een Bionz X-processor voor een schitterende beeldkwaliteit en hoge gevoeligheid. De uitmuntende autofocusprestaties van de 4D-scherpstelling zijn onovertroffen door het aantal autofocuspunten met fasedetectie. Het gebruik van de A68 is eenvoudig en intuïtief door de prettige bedieningsknoppen en de overzichtelijke displays.

Geen enkel probleem met snelheid
Deze telg van de SLT A-serie DSLR's legt snel bewegende onderwerpen moeiteloos vast. Dit is mogelijk door de 4D-scherpstelling die beschikt over 79 autofocuspunten, waarvan 15 kruissensoren, en de Translucent Mirror Technologie die speciaal gericht is op continu-fotograferen en filmen. Met deze techniek is de bewegende spiegel die normaal in een DSLR zit vervangen door een vaste doorzichtige spiegel bij de Sony A68. Zo blijven uw opnames haarscherp, ook als u iets wilt vastleggen met acht beelden per seconde.

Heel wat onder de motorkap
Sony staat bekend om zijn beeldsensoren en ook de Alpha SLT A68 heeft een grote Exmor CMOS-beeldsensor die afbeeldingen van 24 megapixel registreert en zeer mooie kleuren en een expressieve bokeh oplevert. De techniek van deze camera wordt aangestuurd door de krachtige Bionz X processor die zonder problemen alle taken aankan, zoals het ISO-bereik van 100-25.600. Als u midden in de actie bent, hoeft u nooit te wachten op uw camera: snelheid staat duidelijk bovenaan bij deze Sony Alpha.

Gemakkelijk in gebruik
De Alpha SLT A68 is ontworpen voor efficiënt gebruik. U beschikt over een bedieningswiel, slim geplaatste knoppen en een display aan de bovenzijde van de camera. Ook is het 2.7" grote display kantelbaar tot 135 graden omhoog en 55 graden omlaag en toont het u uw beelden in heldere en prachtige kleuren. De helderheid is aanpasbaar en het contrastrijke beeld heeft weinig last van reflecties. De slimme OLED-zoeker van de A68 heeft een hoge resolutie en laat u nog betere opnames maken door het tonen van de nodige gegevens.

Foto('s):

€ 589,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via 0591-612318  of mail ons , info@fotomeilink.nl