€ 2.279,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Concept

De extreem krachtige systeemcamera FUJIFILM X-T4 is ontwikkeld voor de hoogste eisen in fotografie en videografie. De camera maakt indruk met een uitstekende beeldkwaliteit en vele innovatieve functies. Optimale bruikbaarheid, extreme snelheid en een lange batterijduur maken de X-T4 het ideale hulpmiddel voor ambitieuze fotografen en videografen.

 

Design

Het ontwerp van de X-T4 combineert klassieke vormen met uitstekende functionaliteit . De elektronische zoeker en het 7,6 cm grote touchscreen LCD-scherm bieden drie nieuwe opties om de weergave nog beter aan de betreffende onderwerpsituatie aan te passen: "Restlichtprioriteit" voor een goed leesbare weergave, zelfs in een donkere omgeving, "Resolutieprioriteit" voor de weergave fijnste details en "frame rate prioriteit" voor een helder zoekerbeeld bij het vastleggen van dynamische onderwerpen. De oogschelp op het zoekeroculair kan nu worden vergrendeld om te voorkomen dat deze wegglijdt of er per ongeluk vanaf valt. Het touchscreen LCD-scherm kan worden gedraaid en gekantelt, waardoor het ideaal is voor creatieve opnamen met buitengewone perspectieven.

 

Technologie

De X-T4 heeft een hoge resolutie 26,1 megapixel X-Trans ™ CMOS 4 sensor die perfect werkt met de krachtige X-processor 4. Als eerste camera in de X-T-serie is deze voorzien van een ingebouwde beeldstabilisator. De technologie ondersteunt de gebruiker bijvoorbeeld bij het maken van foto's met weinig licht of bij het “meetrekken” bij sportfotografie. Daarnaast zorgt de beeldstabilisator voor vloeiende bewegingen tijdens video-opnames en voorkomt het cameratrillingen. Dankzij functies als een ultrasnelle sluiter en een geavanceerd autofocusalgoritme kunnen zelfs onder de moeilijkste omstandigheden expressieve foto's worden gemaakt. De enorm uitgebreide videomodus met veel professionele functies bewijst het technologische en creatieve potentieel van de camera.


€ 2.279,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Pasfoto's maken zonder afspraak

Officiële pasfoto's (€14,95) 

Ook voor digitaal verlengen rijbewijs. (€17,50)