CANON EF 100MM 2.8 MACRO IS USM N

Vraag hier onze prijs !

Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM objectief

Het Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM objectief maakt deel uit van de professionele L-serie van Canon en is voorzien van een vier-stops beeldstabilisatie met hoek- en shiftdetectie waardoor dit objectief perfect is voor opnames met korte scherpstelafstanden. Het cirkelvormig diafragma met negen lamellen zorgt hierbij voor een gelijkmatige, plezierig onscherpe achtergrond. Doordat het objectief is voorzien van stof- en vochtwerende afdichtingen, kunt u ook opnames blijven maken onder slechte weersomstandigheden.

Scherpstellingsbegrenzer en cirkelvormig diafragma en vier-stops beeldstabilisatie
Om het gebruiksgemak te verbeteren is het objectief uitgerust met een begrenzingsschakelaar met drie standen. U kunt het scherpstelbereik begrenzen voor onderwerpen dichtbij, veraf en alles daar tussenin. Hierdoor kan de autofocussnelheid verhoogd worden zodat u sneller kunt fotograferen. Daarnaast is de Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM voorzien van Canon's vier-stops beeldstabilisatiemechanisme. Deze beeldstabilisatie is speciaal ontworpen voor macro-objectieven. Hiermee kunt u zowel de shift- als de hoekbeweging corrigeren. Dit zorgt voor een correctie van twee stops bij een vergroting van 1x, toenemend naar drie stops bij een vergroting van 0.5x en vier stops tijdens normaal fotograferen.

Heldere contrastrijke opnames
Speciale lenselementen helpen om vervormingen en chromatische aberraties te verminderen. Daarnaast zorgt de speciale lenscoating voor het onderdrukken van reflecties en schitteringen. Het resultaat is heldere, contrastrijke en onvervormde opnames over het gehele zoombereik zonder dat langs de randen kleurveranderingen optreden. 

Snelle en stille autofocus
De ultrasone ringmotor maakt gebruik van ultrasone frequenties om razendsnel en zonder geluid scherp te stellen. Handmatig scherpstellen is continu mogelijk zonder dat u de autofocus hoeft uit te schakelen. De minimale scherpstelafstand over het gehele zoombereik bedraagt slechts 30cm

Vraag hier onze prijs !
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via 0591-612318  of mail ons , info@fotomeilink.nl