Nikon D610 Body

Vraag hier onze prijs !

Nikon D610 DSLR Body

De Nikon D610 DSLR Body heeft een lichtgevoelige, fullframe CMOS-sensor van 24.3 megapixel en een snelle EXPEED 3 beeldprocessor. Uw foto's en full HD-video's hebben levensechte kleuren, zijn haarscherp en vol met details. De ISO is uitbreidbaar tot ISO 25.600 en de camera is bovendien een stuk sneller dan zijn voorganger, de Nikon D600. Met de nieuwe 'Stil ontspannen' stand kunt u bijna geluidloos opnames maken. Met de lichte Nikon D610 hebt u snelheid, kracht en rust in één body. Van sportfotografie tot momentopnames waar een hoge gevoeligheid en discretie is vereist. U kunt het aan met deze camera!

Scherpstelling en filmen
Het 39-punts autofocus systeem van de Nikon D610 DSLR Body heeft dezelfde gevoeligheid als de Nikon D4. U kunt in iedere situatie nauwkeurig scherpstellen, ongeacht de hoeveelheid licht die aanwezig is. Zelfs het kleinste onderwerp kan met Dynamisch veld-AF en 3D-tracking perfect scherp in beeld worden gebracht, ook als het onderwerp in beweging is. De geavanceerde onderwerpherkenning analyseert elk onderwerp waarop u scherpstelt. Dankzij de onderwerpherkenning kunnen ook de automatische belichting en i-DDL flitsbelichting zeer nauwkeurig bepaald worden. 

De body heeft twee kaartsleuven. Zo kunt u de RAW-bestanden en de JPEG-bestanden gescheiden van elkaar op laten slaan. Dit is een hele veilige manier van werken: mochten er bestanden corrupt raken, dan hebt u het andere kaartje nog! De Nikon D610 biedt u vele functies voor het maken van filmopnames. Film in full HD-kwaliteit met 30p, 25p, 24p of film in 60p, 50p of 25p op 720p. Het geluid wordt automatisch opgenomen met de ingebouwde mono-microfoon, maar het is mogelijk om een externe stereomicrofoon aan te sluiten. Daarnaast is er een audio-uitgang voor een koptelefoon en kunnen beelden ongecomprimeerd naar externe recorders worden verzonden. 

Creatieve functies
Met de Nikon D610 DSLR Body kunt u creatief gezien echt alle kanten op. Maak timelapse-opnames zonder berekeningen uit te hoeven voeren, maak intervalopnames en HDR-foto's met een hoog dynamisch bereik voor beelden met een hoge verzadiging en een optimale kleurtoon. Scherpte, verzadiging en kleurtinten zijn naar eigen voorkeur in te stellen op de body via een directe knop. Ook is het mogelijk om rode ogen te corrigeren, de kleurbalans te corrigeren en snelle bewerkingen zoals filters en correcties van vertekening of perspectief toe te passen. Naast de handmatige functies zijn er 19 automatische onderwerpstanden beschikbaar waarmee de camera automatisch de beste sluitertijd, ISO en het beste diafragma voor u bepaalt. De knoppen zijn ergonomisch geplaatst waardoor de body soepel te hanteren is en u de flexibiliteit geeft om snel te reageren.

Foto('s):

Vraag hier onze prijs !
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via 0591-612318  of mail ons , info@fotomeilink.nl