Vraag hier onze prijs !

Panasonic DMC-G7KEG-K systeemcamera Zwart + 14-42mm

De Panasonic DMC-G7 systeemcamera biedt een snelle scherpstelling, een hoge beeldkwaliteit en geeft u een andere kijk op de wereld. Het kantelbare 3.0" touchscreen voorziet namelijk niet alleen in een zeer toegankelijke bediening maar laat u geheel nieuwe perspectieven ontdekken zonder hier al te veel moeite voor te hoeven doen. De vele slimme functionaliteiten van de lichtgevoelige G7 zijn door Panasonic verwerkt in een compacte behuizing met een gewicht van maar 360 gram waardoor het dé camera bij uitstek is voor dagelijks gebruik.

Hoogwaardige opnames in elke situatie
Met de 16 megapixel Live MOS sensor van de Panasonic Lumix G7 maakt u heldere opnames met een minimum aan ruis in iedere situatie. Deze systeemcamera levert niet alleen RAW-formaat foto's van hoge kwaliteit. Ook de video's, met een resolutie die bijna tweemaal zo hoog is als full HD, bevatten opvallend veel details. Over de scherpte hoeft u zich geen enkel moment zorgen te maken. De 'Depth From Defocus'- technologie voorspelt het scherpstelpunt door twee beelden met een verschillende scherptediepte te vergelijken. Dit resulteert in absoluut scherpe prestaties tijdens het fotograferen en het filmen. Ideaal voor het vastleggen van momenten die razendsnel voorbij vliegen. Een bewegend onderwerp kunt u met een snelheid van zeven beelden per seconden op de plaat zetten - de AF-tracking houdt het gemakkelijk bij. En baalt u achteraf dat u ergens een prachtige video-opname maar geen foto van heeft die u aan de muur kunt ophangen? Dan kunt u een individueel beeld uit de video halen en opslaan als een acht megapixel foto!

Tot in de uiterste puntjes verzorgd
Over het ontwerp van de robuuste body is tot in de uiterste puntjes nagedacht: naast het kantelbare display met aanraakbediening en de elektronische zoeker zijn de juiste knoppen een essentieel onderdeel. U hebt direct toegang tot de meest belangrijke opties zoals het instellen van het diafragma of de sluitertijd. Er zijn zes functie-knoppen op de body en vijf functie-instellingen in het menu toegevoegd waar u uw favoriete instellingen aan toe kunt wijzen. De wijze van scherpstellen is snel om te zetten met een handig hendeltje naast de zoeker. Bovendien hoeft u niet op te vallen: de elektronische sluiter is dusdanig stil dat u met de G7 onopvallend op straat of tijdens een klassiek concert foto's kunt maken.

Foto('s):

Bijlagen:
Vraag hier onze prijs !