Tokina Nikon 11-16mm/F2.8 AT-X Pro DX II

€ 449,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

AT-X PRO DX II 11-16 f/2.8

De beste super-wide voor DSLR


Het lichtsterke groothoek zoomobjectief AT-X 116 PRO DX heeft een constante maximale lensopening van f/2.8. Deze lichtsterkte bij de maximale groothoek van 11mm bij APS-C (ca. 17m bij kleinbeeld)  getuigt van exceptionele optische prestaties. Het resultaat is zo ongewoon mooi, dat gesproken kan worden van het ideale ‘available light’-gereedschap voor die fotografen die hun onderwerp graag ‘op de huid’ benaderen. Twee SD- en twee asferische lenzen zijn verantwoordelijk voor de prestaties.

 

Film

Is de 11-16 al populair bij fotografen, door DSLR videofilmers is het model nog meer gewaardeerd. Een goede DSLR met een Tokina 116 Pro vormen een droomcombinatie.  

 

AF of manual

Juist in de lage-lichtomstandigheden komt Tokina’s ‘one-touch-focuskoppeling’ van pas. Het snel schakelen tussen automatisch en handmatig scherpstellen was nog nooit zo vanzelfsprekend, want de camerazoeker hoeft nooit voor het oog vandaan. Een fantastisch groothoek objectief voor candidwerk, sociale fotografie en betoverende landschapstillevens.


Opties:

€ 449,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via 0591-612318  of mail ons , info@fotomeilink.nl