Vraag hier onze prijs !

Panasonic DMC-GX8 systeemcamera Zwart + 12-35mm

De Panasonic DMC-GX8 systeemcamera is een compacte en slank vormgegeven camera die gebruikmaakt van een nieuw ontworpen 20.3 megapixel beeldsensor waarmee u foto's en video's met schitterende details in een hoge resolutie vastleggen. Samen met de snelle Venus Engine beeldprocessor is de camera in staat om 4K UHD video's op te nemen met 24 of 30fps, foto's op volledige resolutie met een snelheid van tien beelden per seconde en op acht megapixel zelfs met dertig beelden per seconde te maken. Met een gevoeligheid van maximaal ISO 25600 en het Dual I.S.-systeem kunt u zelfs in moeilijke lichtomstandigheden prachtige en ruisvrije opnames maken. Voeg hierbij nog de ingebouwde wifi en NFC-functionaliteit en Panasonic DMC-GX8 biedt u alles dat u maar wensen kunt!

Hoge resolutie foto- en video-opnames
Naast de veelzijdige opname-instellingen ondersteunt de GX8 ook 4K UHD video-opname met een resolutie van 3840 x 2160 pixels en 24p of 30p met een maximale bitrate van 100Mbps in MP4-formaat. Full HD 1080p/60 wordt zowel in MP4 als AVCHD-formaat als HD- en SD-resoluties ondersteunt. Verder biedt de Lumix GX8 drie 4K-fotofuncties: 4K Burst Shooting, 4K Burst (Start/Stop) en 4K Pre-Burst. Met deze functies mist u nooit meer het perfecte moment. Zo kunt u met 4K Burst Shooting de camera acht megapixel continu-opnames met 30fps laten maken voor maximaal 29 minuten en 59 seconden lang. Met 4K Burst (Start/Stop) start het het maken van opeenvolgende foto's wanneer u op de ontspanknop drukt en stopt deze weer wanneer u nogmaals op de ontspanknop drukt. Dit is erg handig wanneer u niet precies weet wanneer het moment dat u wilt vastleggen plaatsvindt. De 4K Pre-Burst instelling is ideaal wanneer u niet helemaal zeker bent van het moment waarop u beste foto kunt maken. In deze instelling maakt de GX8 één seconde voor en één seconde na het indrukken van de ontspanknop acht megapixel opnames met 30fps zodat u in totaal zestig foto's heeft waar u de beste opname uit kunt kiezen.

Dual I.S.-systeem
Als aanvulling op alle foto- en videomogelijkheden beschikt de Panasonic Lumix DMC-GX8 over een dubbel beeldstabilisatiesysteem dat gebruik maakt van het stabilisatiesysteem in de camera én de beeldstabilisatie van het bevestigde objectief. Dit zorgt voor een zeer effectieve correctie van zelfs de kleinste cameratrillingen. Dit is een enorme uitkomst op het moment dat u in een donkere situatie bent of niet mag flitsen op de locatie waar u zich bevindt. Om Dual I.S. te kunnen gebruiken moet u de camera echter wel in combinatie met een compatibel Lumix objectief dat is voorzien van optische beeldstabilisatie gebruiken.

Kantelbaar OLED touchscreen en OLED zoeker
Om gemakkelijk de uitsnede en de compositie van uw opnames te kunnen bepalen beschikt de Panasonic Lumix GX8 over een 3.0" kantelbaar OLED touchscreen en een kantelbare hoge resolutie OLED zoeker met een beeldveld van circa honderd procent. Hiermee kunt u met de camera uit bijna elke hoek comfortabel unieke opnames maken. De zoeker biedt uitkomst in een omgeving met veel licht. De body is gemaakt van een magnesiumlegering en is daardoor zeer robuust en licht van gewicht. Daarnaast is de camera spatwaterbestendig en stofdicht. Dit maakt de GX8 een betrouwbare metgezel waar u van op aan kunt!

Vraag hier onze prijs !