Nikon Monarch 16x56

€ 615,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Nikon Monarch 5 16x56 verrekijker

De Nikon Monarch 5 16x56 verrekijker is een robuuste verrekijker met 16x vergroting voor het weergeven van de kleinste details. Nikon biedt u met de Monarch 5 een verrekijker die geschikt is voor intensief gebruik over langere afstanden, zelfs in omstandigheden met weinig licht. Het scherpe en heldere beeld biedt u in combinatie met het ontwerp een hoog gebruiksgemak.

Kwaliteit van het beeld
De kwaliteit wordt verkregen door het gebruik van extra lage dispersie glaselementen en verschillende coatings. Alle lenzen en prisma's zijn voorzien van een meerlaagse coating die niet-geleidend is en veel reflecteert. De meerlaagse coating zorgt voor een gelijkwaardige transmissie van het licht. De fasecorrectiecoating verhoogt het onderscheidende vermogen van de Nikon Monarch 5 verrekijker. Bovendien zijn de elementen van glas zonder lood of arseen.

Het ontwerp van de Monarch 5
De lichte behuizing is voorzien van een rubberen laag voor een stevige grip en extra bescherming tegen schokken. Door de vulling met stikstofgas is de kijker water- en mistbestendig. De rubberen oogschelpen zijn draai- en schuifbaar waardoor u de kijker middels meerdere klikinstellingen naar uw eigen wensen kunt afstellen. De lange oogafstand draagt bij aan een goed duidelijke beeldhoek, ook voor brildragers. De beschermende oculairdoppen zijn neerklapbaar zodat u de deze niet zomaar kunt verliezen.

€ 615,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via 0591-612318  of mail ons , info@fotomeilink.nl