€ 995,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Concept

De X-E3 is de compactste en lichtste systeemcamera in de X-serie. Hij is zo compact en lichtgewicht dat u hem elke dag en op de weg mee kunt nemen. De behuizing is optimaal uitgebalanceerd en ligt comfortabel in de hand dankzij de uitgesproken verzonken greep. De camera heeft ook een joystick voor focus. Met deze joystick kan het focusgebied comfortabel en snel worden ingesteld, zonder de camera van het oog te hoeven nemen.
 

Design

Het elegante design, zijn veelzijdigheid en functionaliteit maken de compacte X-E3 een zeer gewenste systeem camera die ook de creatieve fotografie erg aanspreekt, daarnaast zorgd de compactheid van de camera er voor de het mogelijk is erg onopvallend te fotograferen.
 

technologie

de X-E3 is uitgerust met een 24,3 megapixel X -Trans CMOS III-sensor in APS-C-formaat en de krachtige beeldprocessor X-Processor Pro. Het is de eerste camera in de X-serie die een energiebesparende Bluetooth 2-interface biedt voor een smartphone of tablet. Het grote touchscreen display op de achterzijde van de camera zorgt voor gemakkelijke functies zoals "Touch Shot", "Touch AF" en "focusgebied selectie" die soms meer intuïtief werken. Bovendien biedt de nieuwe "aanraakfunctie" extra mogelijkheden om de camera met vingerbewegingen te bedienen. Een nieuw autofocus-algoritme biedt een prestatieverbetering, vooral bij het automatisch volgen van bewegende objecten.


Foto('s):

€ 995,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen